contact gegevens
Search Site

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken geef je aan een goede klant om hem te bedanken en de relatie onderhouden of aan iemand van wie je hoopt dat het een goede klant gaat worden. Je hoopt dat als de klant het geschenk weer ziet of gebruikt hij  aan de prettige vorige ervaring denkt en opnieuw contact zoekt. Het ideale relatiegeschenk is dan ook een artikel dat de aandacht trekt of dat regelmatig gebruikt wordt. Als het nodig is kan het zakelijke souvenier worden voorzien van een booschap, een logo en contact gegevens.

In onze webwinkel bieden we verschillende artikelen voor verschillende gelegenheden en voor verschillende bedrijfstakken aan. Kijkt u rustig even rond, kunt u het niet vinden of heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op het e-mail adres sales@trigro.nl of op nummer 020-7371131. 

Relatiegeschenken. Relatiegeschenken geef je aan een goede klant om hem te bedanken en de relatie onderhouden of aan iemand van wie je hoopt dat het een goede klant gaat worden. Je hoopt dat als de klant het geschenk weer ziet of gebruikt hij  aan de prettige vorige ervaring denkt en opnieuw contact zoekt. Het ideale relatiegeschenk is dan ook een artikel dat de aandacht trekt of dat regelmatig gebruikt wordt. Als het nodig is kan het zakelijke souvenier worden voorzien van een booschap, een logo en contact gegevens. In onze webwinkel bieden we verschillende artikelen voor verschillende gelegenheden en voor verschillende bedrijfstakken aan. Kijkt u rustig even rond, kunt u het niet vinden of heeft u vragen dan kunt u ons bereiken op het e-mail adres sales@trigro.nl of op nummer 020-7371131. 

Beginnend op: € 0,16

Back to top