contact gegevens

Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) en weer gezond naar huis

Het belang van een persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en veiligheid in het algemeen kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Niet alleen verplicht Arbo de werkgever een veilige werkplek aan te bieden, maar u voelt zich als werkgever natuurlijk ook beter wanneer uw collega's of medewerkers op een veilige manier hun werk kunnen doen. Trigro helpt u met het aanbieden van veiligheidsartikelen voor elke werkplek. Het grote voordeel van Trigro is bovendien dat u al onze producten eenvoudig, voordelig en ook in kleine hoeveelheden, online kunt bestellen. 

We hebben het allemaal voor u in onze webwinkel, A-merken voor weinig geld

In onze online winkel treft u alle persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Wat u precies nodig heeft, is afhankelijk van de Arbo wetgeving die op uw situatie van toepassing is. Een greep uit het assortiment:
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen voor lichaamsdelen, zoals ogen, oren en handen;
  • Algemene werkkleding en beschermende kleding;
  • Signalering waaronder stickers, borden en afbakeningsmiddelen;
  • Detectiemiddelen om onder meer gas, geluid en warmte te meten;
  • Alles voor EHBO, BHV en algemene preventie.

Laat een risico inventarisatie maken, dan kunnen we u beter helpen.

Wij raden u altijd aan om een risico inventarisatie te laten maken door een veiligheidskundige. Met deze informatie kunnen we voor u een selectie maken van de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) die geschikt zijn voor uw specifieke situatie. Wilt u meer weten of heeft u vragen over onze producten, veiligheidsvoorschriften of Arbo? Neem dan gerust contact op met ons. U kunt gebruikmaken van het online contactformulier, e-mail of de telefoon. Het adres en het telefoon nummer vindt u bovenaan de pagina.

Over Trigro; dé on-line specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Trigro, opgericht in 2007, is één van de weinige ondernemingen die zich specialiseert op veilig werken. Een ander punt waarop wij ons graag onderscheiden is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden uitsluitend goedgekeurde artikelen aan van gerenommeerde fabrikanten. Wilt u meer weten over Trigro, kijkt u dan op onze faq pagina.