contact gegevens

Veiligheidshelm bouwhelm

Een Veiligheidshelm beschermt uw hoofd tegen vallende voorwerpen en zijn op veel plaatsen verplicht. De keuze van de juiste bouwhelm met het juiste binnenwerk is belangrijk voor het draagcomfort. Er zijn verschillende soorten veiligheidshelmen en verschillende binnenwerken voor verschillende toepassingen. Verschillende keuzes die heeft zijn:

 • U kunt kiezen welke kleur u wenst voor uw veiligheidshelm. U kunt overwegen om verschillende functies een verschillende kleur te geven.
 • U kunt kiezen voor een 4 punts of 6 punts binnenwerk en voor een binnenwerk van plastic of van textiel. Dit kan schelen in het draagcomfort.
 • U kunt kiezen voor een bouwhelm binnenwerk met een draaiknop of voor een schuifverstelling met pinnetjes.
 • U kunt kiezen voor een normale of voor een korte klep. Een korte klep is vooral gemakkelijk als u vaak omhoog moet kijken tijdens het werken.
 • U kunt kiezen voor een veiligheidshelm met of zonder ventilatiesleuven. Voor buitenwerk is zonder ventilatie aan te bevelen in verband met regen.
 • Er zijn normen voor de verschillen de omgevingen waarin de veiligheidshelm gebruikt mag worden bijvoorbeeld de minimale temperatuur of elektrische spanning.

De meeste helmen kunnen worden uitgerust met gehoorkappen, gelaatsschermen, neklappen en kinbanden. 

Laat u adviseren over welke bouwhelm geschikt is voor uw situatie.

Plak nooit stickers op uw bouwhelm omdat de lijm het plastic aan kan tasten en onveilig maken.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5