contact gegevens

Werkkleding

Werkkleding

Werkkleding / Bedrijfskleding

Uiteraard is werkkleding ook een onderdeel van de persoonlijke beschermingsmiddelen die u uw personeel aan kan bieden. Wij hebben een ruime selectie beschermende werkkleding, die kunt u via deze link vinden. Verder kunt u een keuze maken uit een zeer breed aanbod van bedrijfskleding. Wij kunnen uw personeel aankleden van top tot teen en wij kunnen ook de bedrukking of borduring van uw logo of andere uitingen op de werkkleding verzorgen.

Wij bieden een heel groot aanbod van t-shirts, polo shirts en overhemden in diverse kleuren voor heren, dames en kinderen of unisex. Verder hebben wij een uitgebreide selectie van baseball caps, mutsen en hoeden. Tenslotte hebben wij een grote selectie fleece kleding zoals truien, mutsen en handschoenen.

U kunt onze website gemakkelijk doorzoeken via de zoekfunctie rechtsboven U kunt ook een categorie kiezen boven aan de pagina en op iedere categorie klikken om het resultaat te zien. Als u een categorie heeft gekozen kunt u de resultaten filteren aan de linkerkant van het scherm op bijvoorbeeld Maat, Kleur of Prijs.