contact gegevens

Veilig werken

Veilig werken

Veilig werken: voorkomen is beter dan genezen.

Met jaarlijks meer dan 200.000 arbeidsongelukken, vraagt veilig werken continue aandacht. Het legt een grote verantwoordelijkheid bij bedrijven en instellingen. Trigro is onder meer gespecialiseerd in de levering van veiligheidsartikelen van hoge kwaliteit die bijdragen aan veilige werkomstandigheden voor werknemers. Producten als nooddouches, valbeveiliging, signalering, BHV-middelen en gasmeters zorgen voor veiligheid op de werkplek en helpen mee bij het voorkomen van bedrijfsongevallen.

Veiligheid op de werkplek kan veel narigheid voorkomen. De rijksoverheid controleert bedrijven en instellingen steeds strenger of zij voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van brandveiligheid, vluchtwegsignalering, ontruimingen, werken op hoogte of op risicolocaties. Werknemers hebben recht op een veilige werkplek. Niet goed ingerichte werkplaatsen kunnen leiden tot ernstige ongevallen. Met een goede risico inventarisatie en het ruime assortiment veiligheidsartikelen van Trigro kunt u de risico's op de werkplek beperken of voorkomen.

Voorkomen van bedrijfsongevallen met veiligheidsartikelen van Trigro

Werken op hoogte brengt risico's met zich mee. Een werknemer van honderd kilo die twee meter valt wordt blootgesteld aan een kracht van dik 2.300 kilo. Trigro heeft voor valbeveiliging een brede sortering robuuste harnasgordels, vanglijnen, haken en ankerbanden. 
Er zijn nooddouches leverbaar voor het veilig werken met gevaarlijke stoffen. Spoelen met water is belangrijk als de ogen of huid in aanraking zijn gekomen met bijtende, agressieve stoffen of dampen. Deze nooddouche moet aan de eisen voldoen voor wat betreft sproeibeeld, opbrengst, en temperatuur van het spoelwater.

Trigro helpt u met veiligheid op de werkplek. Het assortiment signalerings- en afbakeningsmiddelen kan levens redden. Deze veiligheidssignalering maakt direct duidelijk welke gevaar er dreigt en wat verplicht of verboden is. Trigro heeft verder een ruime collectie luchtkwaliteitsmeters, warmtebelastingmeters, geluidsmeters, gasmeters en BHV-middelen om te controleren en te waarschuwen.

Staat veilig werken bij u op de eerste plaats en bent u gericht op het voorkomen van bedrijfsongevallen? Neem dan eens een kijkje op de website van Trigro onder het menu Veilig werken. U vindt hier alles wat u nodig heeft om veiligheid op de werkplek te garanderen. U vindt onze contactgegevens op de website Trigro.nl. Onze mensen helpen u graag verder.